Artrose behandelen zonder medicatie

Als je artrose hebt weet je dat deze aandoening je leven erg kan beperken. Bij artrose is het kraakbeen verzuurd waardoor het afbreekt. Het oppervlak is onregelmatig en door de verzuring kunnen ontstekingen ontstaan. Het bewegen van de gewrichten gaat minder makkelijk en kan pijnlijk zijn. Een goed methode om de afbraak van het kraakbeen tegen te gaan is door middel van het ontzuren van het lichaam en kraakbeen.

 

Een veel voorkomende klacht bij mensen met de diagnose artrose is dat men bij de arts komt en medicatie mee naar huis krijgt. Deze medicijnen dienen vaak echter enkel ter symptoombestrijding (bijv. het verminderen van de pijn) in plaats dat de oorzaak wordt aangepakt. Daarnaast bestaan de afbraakproducten van deze medicijnen (metabolieten) uit zure afvalstoffen die het probleem kunnen verergeren.

 

Moet ik nu mijn hele leven geneesmiddelen blijven slikken? Het antwoord hierop is kort en eenvoudig: NEE.

 

Wat is het alternatief?

Het alternatief is het ontzuren van het lichaam. De eerste stap die je kunt nemen is je voedingspatroon aanpassen. Een veelgehoord en effectieve methode. Vermijd waar mogelijk purinerijke voeding. Eet zo min mogelijk uit zakjes en pakjes, en leg meer de focus op verse producten. Ook is het raadzaam om het drinken van koffie, zwarte thee, frisdranken en alcoholhoudende drankjes te beperken. Allemaal producten die ons lichaam extra verzuren. En een verzuurd lichaam is de ideale plek voor ontstekingen en de afbraak van het kraakbeen.

 

Het probleem is dat voor mensen met gevorderde artrose rekening houden met het voedingspatroon niet meer toereikend is om het probleem echt op te lossen. De verzuurde omgeving die ontstaat op de plekken waar de artrose opspeelt is de perfecte leefomgeving voor bacteriën, virussen en schimmels. Het lichaam moet hierbij extra ondersteuning krijgen. Dit doet u door middel van het actief ontzuren van uw lichaam.

 

Op een natuurlijke manier

Om ons lichaam te ondersteunen bij het ontzuren van het kraakbeenweefsel is het gebruik van medicijnen niet nodig. Het kan ook op een natuurlijke manier. Het gebruik van specifieke supplementen zoals gecoate basische tabletten en basische druppels zorgen ervoor dat het natriumbicarbonaatgehalte in het lichaam stijgt zodat de restzuren bij het kraakbeenweefsel geneutraliseerd en afgevoerd worden. De afvoer kan ook bevorderd worden door het drinken van een speciaal ontzurende kruidenthee. Een juiste veelzijdige kruidencombinatie zorgt voor het ontbinden van de zuurresten in ons lichaam.

 

Dit zijn zeer effectieve en natuurlijke wijzes om het overschot aan afvalzuren geleidelijk op te lossen en af te voeren. Begin vandaag nog met het ontzuren van uw lichaam en kraakbeen om verdere ontstekingen en slijtage tegen te gaan.

 

Ontzuren

Ontzuren van het lichaam is een behandelmethode zonder medicatie waarbij artrose structureel wordt aangepakt. Meer weten over het ontzuren van het lichaam en welke ontzuringsproducten er beschikbaar zijn? Lees hier verder over ontzuren.

 

Meteen starten met behandelen?

Behandel uw artrose structureel met het ontzuren-behandelplan van stichting Zuur-Base Kennis.

 

Doe de online verzuringstest

 

Artrose wordt deels veroorzaakt door verzuring. Er zijn veel factoren die de kans op verzuring beïvloeden. Met deze test kunt u gemakkelijk zien of u een verhoogde kans heeft op verzuring.

 

Start de test >>>


artrose behandelplan

Artrose behandelplan

Behandel uw jicht structureel met het ontzuren-behandelplan van stichting Zuur-Base Kennis.

 

Artrose behandelplan >>